Vad vi gör?

Rekrytering

Vill ni spara tid, pengar och resurser i er rekrytering? Vill ni nå ut till de bästa kandidaterna? Då hjälper vi er gärna! Vi erbjuder allt ifrån helhetslösningar där vi sköter hela rekryteringsprocessen till skräddarsydda lösningar där vi endast assisterar er i vissa moment.

Employer Branding

Önskar ni hjälp i ert Employer Branding arbete för att nå ut till blivande kollegor? Vi kan hjälpa er med Employer Branding & talent acquisition.

Consulting & HR as a service

Önskar ni hyra in oss som HR konsulter på ert företag för att assistera i rekrytering eller det löpande HR arbetet? Eller önskar ni se över er rekrytering och HR för att effektivisera verksamheten och spara pengar? Kontakta oss så berättar vi mer kring hur vi kan hjälpa er!

F.A.Q.

Vanligt ställda frågor

Vi är en digital rekryteringsbyrå vilket gör att vi dels kan erbjuda lägre priser och dels kan erbjuda ett flexibelt upplägg för våra kunder, oavsett vart ni har kontor. 

Ingen kund är den andra lik därför skräddarsyr vi alltid ett upplägg som passar era behov och er budget, kontakta oss så berättar vi gärna mer!

Självklart! Vi är en digital rekryteringsbyrå men kommer gärna ut och sitter i era lokaler vid större och längre samarbeten. 

Vi lägger ut alla lediga tjänster online på olika annonssidor, om du vill tillhöra vår talangpool, kontakta valfri rekryteringskonsult hos oss så träffas vi på ett förutsättningslöst samtal och ser hur vi skulle kunna hjälpa dig finna en ny tjänst.